EST
Surffitalli.com
Etusivu arrow Jäsenasiat 27.01.2021 21:26
Päävalikko
Etusivu
Yhteystiedot
Koko sivun sätti
Foorumi ja kamapörssi
Jäsenasiat
Konttipaikat
Seuran säännöt
Kuvagalleria
Koulutus
Kilpailut
Freeskate
el_surffitalli instagram
EST Facebook
Blogspot backup
Yhdistysavain sivustot
Sää ja aika
Nyt
WG Pentala mittari
WG Laru mittari
Vaisalan mittari
Sadetutka (Testbed)
Sadetutka (IS)
Tuulet rannikolla
Ennuste
Sponsorit

Uudelleenpakkausta ammattitaidolla
Repak.fi
http://www.repak.fi


Kirj.
Jäsenasiat
MatiasKirre&MikkoPekka Helitack

Olitpa utelias vasta-alkaja tai vanha kettu, mukaan mahtuu! Kynnys on matalalla. Aloittelijoille järjestetään kursseja tarpeen mukaan. Jäseniltä saa neuvoja ja opastusta esim. välinehankinnoissa tai surffaustekniikassa. Seuran kotirannassa on 5 konttia välineiden ympärivuotista säilytystä varten, joten oma autokaan ei ole aivan välttämätön.

Liity jäseneksi


Voimassa olevat maksut kaudella 2020

Jäsenyys: 
Liittymismaksu 30 €
Jäsenmaksu 20 €/vuosi
Jäsenmaksu, juniorit   10 €/vuosi
   
Välinesäilytys: 
   
Avainpanttimaksu 100 €
Konttipaikkamaksu 40 €/vuosi
   
Välinevuokraus: 
Välinevuokrauksen kausimaksu
 80 €/kausi
Kontin avainpantti/avain  100 €
   
Nordea 141950-22394
FI36 1419 5000 0223 94

Halutessasi liittyä seuran jäseneksi, ilmoita halukkuudestasi meille lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) osoitteeseen:


konttipaikat.surffitalli at outlook.com (esimerkiksi näin) TAI täyttämällä kaavake


Jos olet juniori (alle 18 vuotta), muista ilmoittaa yhteystietojesi lisäksi myös syntymäaikasi.

Saatuamme yhteystietosi ja hyväksyttyämme sinut seuran jäseneksi saat laskun sähköpostiisi, josta ilmenee tarvittavat maksut ja pankkiyhteystiedot. Heti kun olet maksanut laskun olet seuran täysvaltainen jäsen. Mikäli kysyttävää jossakin vaiheessa tulee, niin ota yhteyttä johonkin seuran hallituksen jäseneen tai toimihenkilöön (ks. Yhteystiedot).


Tarvitessasi säilytyspaikkaa välineillesi katso Konttipaikat-sivulta onko konttipaikkoja vapaana ja ota yhteyttä konttipaikkavastaavaan.


Jäsenedut

Seuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus mm. välinesäilytykseen rannalla olevissa konteissa, seuran välineiden lainaamiseen pientä kalustomaksua vastaan, osallistumiseen seuran järjestämiin kilpailuihin ilman osallistumismaksua sekä seuran toimintaan vaikuttamiseen.

Perhejäsenyys

Ota koko perhe mukaan toimintaan! Jos joku perheenjäsenistä on jo maksanut seuran liittymismaksun ei muiden tarvitse sitä enää maksaa.

Välinevuokraus (vain seuran jäsenille)

Seuran jäsenenä on sinulla mahdollisuus vuokrata seuran kalustoa: purjelaudat, rikit sekä SUP lauta. Tutustu etukäteen oheiseen vuokrasopimukseen ja ota yhteyttä seuran kommodoriin.

Vuosittaiset maksut

Jäsenet joilla ei ole konttipaikkaa eikä vuokravälinekontin avainta, maksavat pelkän jäsenmaksun (katso yllä oleva lista).

Jäsenet joilla on konttipaikka maksavat jäsenmaksun + konttipaikkamaksun.

Jäsenet jotka vuokraavat välineita maksavat jäsenmaksun + välinevuokrauksen kausimaksun.

Maksut tulee maksaa maaliskuun loppuun mennessä. Mikäli et jostakin syystä ole saanut laskua maksuistasi tuohon mennessä, voit joko ottaa yhteyttä seuran sihteeriin tai maksaa maksusi suoraan seuran tilille Nordea Espoonlahti 141950-22394 (FI36 1419 5000 0223 94, 
BIC-tunnus NDEAFIHH). Koska lasku ei ole löytänyt perille, on mahdollista, että seuralla ei ole ajan tasalla olevia yhteystietojasi (sähköposti-, puhelinnumero, katuosoite...), joten merkitse ne maksun lisätietoihin ja/tai lähetä yhteystietosi osoitteeseen konttipaikat.surffitalli at outlook.com

Maksuongelmia?

Mikäli maksuja ei ole maksettu ajallaan lähetämme maksumuistutuksen (huhtikuun puolivälissä), johon on lisätty muistutusmaksu 5 €. Jos maksuja ei ole muistutuksesta huolimatta maksettu kevätkokoukseen mennessä, jäsen erotetaan seurasta ja mahdollinen maksamaton konttipaikka tyhjennetään. Avainpanttimaksu palautetaan vähennettynä maksamattomien maksujen määrällä, sen jälkeen kun kontin avain on palautettu avainvastaavalle. Jos konttipaikkamaksuja joudutaan perimään useampaan kertaan, siirretään maksut perintään. Jos konttipaikan haltija kieltäytyy palauttamasta avainta tai vaikeuttaa avaimen takaisinsaantia (esim. jättää toistuvasti tulemasta sovittuun avaimen luovutukseen) EST voi sarjoittaa kyseisen kontin lukon ko. henkilön kustannuksella, joka siirretään perintäyhtiölle kaikkine kuluineen. Välinpitämättömyys maksaa.

Jos välinevuokrausmaksuja on rästissä niin ne vähennetään takaisin maksettavasta avainpantista kun välinevuokrakontin avain on palautettu. Jos vuokravälinemaksuja joudutaan perimään useampaan kertaan, siirretään maksut perintään. Jos vuokraaja kieltäytyy palauttamasta avainta tai vaikeuttaa avaimen takaisinsaantia (esim. jättää toistuvasti tulemasta sovittuun avaimen luovutukseen) EST voi sarjoittaa vuokrakontin lukon ko. välinevuokraajan kustannuksella.

Yhteystietojen muutokset

Yhteystiedot on hyvä pitää ajantasalla mikäli tarvitaan pikaisesti ilmoittaa jäsenelle esim. rannalle unohtuneista varusteista, lukituksen muuttumisesta, konttipaikan muutoksista, virallisista kutsuista jne.

Päivitä muuttuneet yhteystietosi http://surffitalli.yhdistysavain.fi/ jäsenrekisteriin käyttäen ilmoittamaasi sähköpostitunnusta ja salasanaasi. Klikkaa Jäsensivut  linkkiä, ja kirjaudu tunnuksillasi. Omat tiedot voit tarkistaa ja muuttaa klikkaamalla omaa nimeä ja sen jälkeen 'Omat jäsentietoni':


Yhteystiedot kysytään vuosittain maksujen yhteydessä yhdistyavaimen viestillä, jossa mukana on myös maksutiedot. Tarkista sisältö ja lopuksi hyväksy 'Tietoni ovat ajantasalla>>' tai muuta 'Tietoni ovat muuttuneet ja haluan päivittää ne nyt>>'  linkki viestin alareunassa.

Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoitaa muutoksistasi osoitteeseen konttipaikat.surffitalli at outlook.com. Nykyisin lähes kaikki laskut ja tiedotukset kulkevat sähköpostin kautta, joten pidä erityisesti huolta, että seuralla on käytössään voimassa oleva ja toimiva sähköpostiosoitteesi. 

Jos et muutamaan kertaan kauden aikana ole saanut seuralta sähköpostia, käytössämme oleva osoitteesi on todennäköisesti väärä tai toimimaton.

Seurasta eroaminen

Halutessasi erota seurasta ilmoita siitä osoitteeseen konttipaikat.surffitalli at outlook.com Mikäli sinulla on konttipaikka, konttiosuus- ja avainpanttimaksu palautetaan sen jälkeen, kun olet tyhjentänyt konttipaikkasi, palauttanut avaimen eikä sinulla ole mitään maksuja rästissä. Vuokrakontin avainpantti palautetaan sen jälkeen kun avain on palautettu eikä sinulla ole maksuja rästissä.

Huom! Palautettaessa panttimaksuja maksetaan takaisin se summa mitä alunperin on maksettu jäseneksi liittymisen yhteydessä. Esim. 2014 korotettu konttipaikan avainpantti 50 € maksetaan kaudella 2014 liittyneille jäsenille heidän aikanaan erotessaan seurasta. Vanhoille jäsenille palautetaan 30 €. Samaa menettelyä sovelletaan myös vuokrakontin avainpalautuksessa. Vuodesta 2015 alkaen avainpantti on aina 100 
€.


Soita tai meilaa meille (ks. Yhteystiedot). Kerromme mielellämme lisää!

 
Ajankohtaista
Pikaviestit

Nimimerkkisi:

Viestisi:

Viimeiset 10 viestiä foorumilta
Satunnainen kuva galleriastamme