EST
Surffitalli.com
Etusivu 11.08.2020 00:22
Päävalikko
Etusivu
Yhteystiedot
Koko sivun sätti
Foorumi ja kamapörssi
Jäsenasiat
Konttipaikat
Seuran säännöt
Kuvagalleria
Koulutus
Kilpailut
Freeskate
Surffitalli channel
el_surffitalli instagram
EST Facebook
Blogspot backup
Yhdistysavain sivustot
Sää ja aika
Nyt
WG Pentala mittari
WG Laru mittari
Vaisalan mittari
Sadetutka (Testbed)
Sadetutka (IS)
Tuulet rannikolla
Ennuste
Sponsorit

Uudelleenpakkausta ammattitaidolla
Repak.fi
http://www.repak.fi


Kirj.

Foorumi ja kamapörssi

 


Yhteystietojen muutokset - 01.01.16 16:28 Yhteystietojen muutokset

Yhteystiedot on hyvä pitää ajantasalla mikäli tarvitaan pikaisesti ilmoittaa jäsenelle esim. rannalle unohtuneista varusteista, lukituksen muuttumisesta, konttipaikan muutoksista, virallisista kutsuista jne.

Päivitä muuttuneet yhteystietosi http://surffitalli.yhdistysavain.fi/ jäsenrekisteriin käyttäen ilmoittamaasi sähköpostitunnusta ja salasanaasi. Klikkaa Jäsensivut linkkiä, ja kirjaudu tunnuksillasi. Omat tiedot voit tarkistaa ja muuttaa klikkaamalla omaa nimeä ja sen jälkeen 'Omat jäsentietoni'Yhteystiedot kysytään vuosittain maksujen yhteydessä yhdistyavaimen viestillä, jossa mukana on myös maksutiedot. Tarkista sisältö ja lopuksi hyväksy 'Tietoni ovat ajantasalla>>' tai muuta 'Tietoni ovat muuttuneet ja haluan päivittää ne nyt>>' linkki viestin alareunassa.

Vaihtoehtoisesti voit myös ilmoitaa muutoksistasi osoitteeseen jasenasiat(ät)surffitalli.com. Nykyisin lähes kaikki laskut ja tiedotukset kulkevat sähköpostin kautta, joten pidä erityisesti huolta, että seuralla on käytössään voimassa oleva ja toimiva sähköpostiosoitteesi.

Jos et muutamaan kertaan kauden aikana ole saanut seuralta sähköpostia, käytössämme oleva osoitteesi on todennäköisesti väärä tai toimimaton.
  | | Rekisteröimättömät käyttäjät eivät voi jättää viestejä.
Ajankohtaista
Pikaviestit

Nimimerkkisi:

Viestisi:

Viimeiset 10 viestiä foorumilta
Satunnainen kuva galleriastamme