EST
Surffitalli.com
Etusivu 21.09.2019 08:39
Päävalikko
Etusivu
Yhteystiedot
Koko sivun sätti
Foorumi ja kamapörssi
Jäsenasiat
Konttipaikat
Seuran säännöt
Kuvagalleria
Koulutus
Kilpailut
Freeskate
Uutisia maailmalta
el_surffitalli instagram
Blogspot backup
Yhdistysavain sivustot
Sää ja aika
Nyt
WG Pentala mittari
WG Laru mittari
Vaisalan mittari
Sadetutka (Testbed)
Sadetutka (IS)
Tuulet rannikolla
Ennuste
Sponsorit

Uudelleenpakkausta ammattitaidolla
Repak.fi
http://www.repak.fi


Kirj.
EST:lle uusi domain ja uudet www-sivut kesäkuusta 2006 lähtien

Espoonlahden Surffitalli r.y. on hankkinut itselleen uuden Internet osoitteen (domainin) Surffitalli.com. Osoite toimii edessä olevan www:n kanssa tai ilman eli  www.surffitalli.com = surffitalli.com. Itse suosimme lyhyempää Surffitalli.com muotoa. Nyt webbiosoitteen muistaminen pitäisi olla kertaluokkaa helpompaa.

Samalla kertaa uudistettiin hieman myös itse www-sivuja. Sivut on toteutettu Joomla! sisällönhallintajärjestelmän (CMS) päälle. Nyt mm. uutta sisältöä sivuille voivat kirjoittaa helposti kaikki, joilla on asianmukaiset käyttöoikeudet, pelkän internetyhteyden ja selainohjelman avulla mistä ja milloin vain.

Uusien www-sivujen tavoitteena on mm. lisätä/parantaa/nopeuttaa tiedotusta ja kommunikointia netin välityksellä.

Muutamia uusia ominaisuuksia ovat mm:

Ajankohtaista:

Etusivulta ja sivun oikean reunan Ajankohtaista osiosta pääsee kätevästi lukemaan uusimpia tiedotuksia yms. Siihen pyrimme laittamaan mm. tulevien tapahtumien tiedotteet jne. 

Pikaviestit

Voit kertoa kiireisimmät kuulumisesi oikean reunan Pikaviestit toiminnolla. Toiminto ei vaadi rekisteröitymistä, riittää kun kirjoitat nimimerkkisi ja viestisi asianomaisiin laatikoihin ja painat Lähetä-nappia. Voit esimerkiksi ilmoitella milloin ja minne olet menossa surffaamaan tai hehkutella hyvän session jälkitunnelmissa.

Foorumi ja kamapörssi:

Foorumi ei myöskään edellytä rekisteröitymistä vaan on avoin kaikille sivuilla vieraileville. Voit kirjoittaa viestejä omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Myös pienehköjen kuvien ja tiedostojen lähettäminen foorumille on mahdollista. Kamapörssiin voit jättää myynti-/osto-/vaihtoilmoituksen kuvan kanssa tai ilman. Foorumille lähetettyjen viimeisimpien viestien otsikot ovat saatavina RSS-syötteinä.

Palaute:

Ylävalikosta löytyvän Palaute-lomakkeen avulla voit lähettää seuran päättäville elimille palautetta. Nimettömänäkin palautteen lähetys onnistuu, jos käytät keksittyä nimeä ja sähköpostiosoitetta. Myös foorumi ja pikaviestitkin ovat tietysti käytössä.

Konttipaikat:

Päävalikon konttipaikat linkin takaa pitäisi löytyä tuorein tieto laudansäilytyspaikkojen saatavuudesta.


Ongelmista voi ilmoitella webmaster(ät)surffitalli.com tai sivuston palautelomakkeen kautta.
 
Ajankohtaista
Pikaviestit

Nimimerkkisi:

Viestisi:

Viimeiset 10 viestiä foorumilta
Satunnainen kuva galleriastamme


Kesäkuun 2010 numero